کارآفرینیِ مددجوی سیستانی برای 300 بانوی سرپرست خانوار

کد :
62776
آخرین به روزرسانی :
23 دی 1402 - 11:41

از پیشنهاد صفحه «کارآفرینیِ مددجوی سیستانی برای 300 بانوی سرپرست خانوار» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
اشتغال و خودکفایی

کارآفرینیِ مددجوی سیستانی برای 300 بانوی سرپرست خانوار

شاهنی، بانوی کارآفرین سیستانی است که روزی مددجوی کمیته امداد بوده، اما امروزه به یک کارآفرین برجسته تبدیل شده و برای 300 بانوی سرپرست خانوار، اشتغالزایی کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، مریم شاهنی، راهبر شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان جزینک گفت: حدود 14 سال است که وارد حرفه سوزن‌دوزی، خامه‌دوزی و سیاه‌دوزی سیستانی شده‌ام و مدت سه سال است که به عنوان راهبر شغلی، با کمیته امداد در حوزه سیستان و به خصوص شهرستان جزینک همکاری می‌کنم.

وی افزود: در این مدت، بیشتر تمرکز من در روستاهای منطقه سیستان بوده و سعی کرده‌ام با حمایت کمیته امداد، به بانوان سرپرست خانوار و دختران علاقه‌مند به این رشته که دارای نیاز مالی نیز هستند اما امکان حضور در دوره‌ها را نداشته‌اند، کلاس‌های آموزشی رایگان برگزار کنیم.

راهبر شغلی کمیته امداد جزینک بیان کرد: نکته حائز اهمیت این است که دوره‌های آموزشی، بصورت کاملاَ رایگان برای بانوان مددجو برگزار می‌شود و پس از پایان دوره نیز در کنار این عزیزان هستیم تا بتوانند کسب‌وکار راه انداخته و به مرحله درآمدزایی برسند.

وی گفت: عده‌ای از مددجویان نیز پس از آموختن مهارت‌های لازم، با خودمان همکاری می‌کنند، به گونه‌ای که مواد اولیه و تجهیزات لازم را ما تهیه می‌کنیم و در اختیارشان می‌گذاریم، اما مددجویان محصول را آماده می‌کنند و سود اصلی حاصل از فروش محصولات نیز نصیب خود این عزیزان می‌شود.

شاهنی اظهار کرد: کمک‌هایی که ما به مددجویان می‌کنیم، از مرحله آموزش مهارت شروع می‌شود؛ سپس مواد اولیه در اختیارشان قرار می‌گیرد؛ تمام طرح‌ها، بصورت ذهنی توسط خودمان طراحی می‌شود، اما دوخت آن را به مددجویان واگذار می‌کنیم. پس از اینکه چند سال با ما همکاری کردند، خودشان مستقل می‌شوند و کسب‌وکار راه‌اندازی می‌کنند.

وی افزود: هدف نهایی از برگزاری این دوره‌ها، توانمندسازی مددجویان است و اگر بتوانند این مهارت‌ها، از خود رشته گرفته تا بازاریابی و فروش، را فرابگیرند، علاوه بر استقلال مالی خودشان می‌توانند برای دیگران نیز کارآفرینی کنند.

راهبر شغلی کمیته امداد جزینک بیان کرد: در این سه سال، بیش از 300 بانوی مددجو را آموزش داده‌ام و یکی از بالاترین لذت‌های کاری، همین است که می‌بینیم یک بانوی مددجو و سرپرست خانوار، به توانمندی و درآمدزایی رسیده و نیاز یک خانواده رفع شده است.

کارآفرین سیستانی اظهار کرد: خودم بانوی سرپرست خانوار با دو فرزند بوده‌ام، اما امروز برای همشهریانم الگو شده‌ام و توصیه من نیز به بانوان این است که همت کنند و حمایت‌هایی که کمیته امداد در حوزه اشتغال می‌کند را یک فرصت طلایی بدانند.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)