
بیش از 70 درصد درخواستهای مددجویان سیستانوبلوچستان، غیرحضوری انجام میشود
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، ضرغام رضایی، مدیر برنامهریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان گفت: تقریبا از ماههای پایانی سال ۱۴۰۰ تغییرات بنیادی در مبحث نرم افزاری کمیته امداد رخ داد و ارائه خدمات به سمت الکترونیکی و غیرحضوری شدن سوق پیدا کرد.
وی با اشاره به فعال شدن چهار سامانه در کمیته امداد، افزود: سامانه اصلی کمیته امداد، سامانه هوشمند امداد یا «سها» است که مربوط به مددجویان و متقاضیانی که درخواست خدمات دارند میشود و میتوان گفت مددجویان را از مراجعه حضوری به ادارات، بی نیاز ساخته است.
مدیر برنامهریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد استان بیان کرد: به محض فعال شدن این سامانهها، آموزش مددجویان در برنامه کاری قرار گرفت که در سال ۱۴۰۱ زمان بیشتری برای آموزش مددجویانی که بتوانند از سامانه سها استفاده کنند صورت گرفت و این آموزشها از سطح خانواده و محله، روستا و بخشها شروع شد.
وی افزود: در سامانه های قبلی اینگونه بود که مددجو باید الزامأ به کمیته امداد مراجعه حضوری داشت که بتوانیم به متقاضی و مراجعین خدمات ارائه کنیم ولی در سامانه سها با هدف افزایش رضایتمندی مددجویان از طریق کاهش این رفت و آمد و عدم حضور فیزیکی مددجویان طراحی شده پیگیری و دنبال میشود.
رضایی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان از استانهای پیشرو در زمینه آموزش مددجویان است، اظهار کرد: درحال حاضر بیش از ۷۰ درصد از ثبت درخواستها در سامانه سها، از طریق مددجویان انجام میشود و قابل رصد و پیگیری است.
مدیر برنامه ریزی کمیته امداد استان افزود: از محاسن سامانه سها این است که مددجویان دیگر برای هیچ کاری نیاز به حضور ندارند و از داخل منزل هم میتوانند ثبت درخواست را انجام داده و پیگیری کنند.